Home > Activiteiten >  Speciaal Transport

Speciaal Transport


Een van de hoofdactiviteiten van L.A. van den Heuvel is Speciaal transport, ook wel Uitzonderlijk vervoer of Exceptioneel transport genaamd. Met ons gevarieerde wagenpark verzorgen we transporten waarbij materialen worden vervoerd die zich kenmerken door afwijkende breedte, lengte, hoogte en/of gewicht. Kortom, objecten met afmetingen en gewichten groter dan wat regulier is toegestaan op de openbare weg


 

Modern materieel

Goed materieel is het halve werk. Een veelgehoorde uitspraak die ook zeker in het speciaaltransport van toepassing is. De afgelopen jaren heeft L.A. v.d. Heuvel veel nieuw materieel in gebruik genomen. Enerzijds door groei in het bedrijf, anderzijds door toenemende milieu eisen. Zo bestaat ons wagenpark nu voor 90% uit Euro 5 en 6 trucks. Tevens beschikken we over meerdere uitschuifbare opleggers tot 44 meter (zowel semi-diepladers als vlakke opleggers), en diverse soorten autolaadkranen tot 100 t/m.

Door deze ontwikkelingen hebben we een jong, modern en multifunctioneel wagenpark.

 

Mensen met de juiste kennis en ervaring

In het speciaaltransport is het belangrijk dat de medewerkers inzicht in het werk hebben. Wij beschikken over een team ervaren en enthousiaste medewerkers. Dankzij vele jaren ervaring en de juiste opleidingen kunnen de medewerkers van L.A. v.d. Heuvel de meest uiteenlopende projecten op het gebied van zowel horizontaal als verticaal (speciaal) transport realiseren.

Onze medewerkers zijn (gedeeltelijk) in het bezit van de volgende diploma's/certificaten:

  • VCA

  • TCVT Autolaadkraan met hijsfunctie

  • TCVT Autolaadkraan Laden/Lossen

  • GPI 

  • Heftruck

  • Hoogwerker

 

De juiste teamspirit en werkomgeving en eveneens het juiste materiaal zorgen ervoor dat het team op een enthousiaste wijze uw projecten naar tevredenheid uitvoert.

 

Service en flexibiliteit

Service en flexibiliteit, twee begrippen die kenmerkend zijn voor L.A. v.d. Heuvel. Dit geldt zowel voor onze chauffeurs als voor onze planningsafdeling. Het planningsteam van L.A. v.d. Heuvel is 24 uur per dag bereikbaar om uw transportprobleem zo snel mogelijk op te lossen. Doordat onze planning de gehele dag door kan wijzigen, zijn we flexibel en proberen we altijd met de klant mee te denken.

 

Voorbereiding van speciale transporten

Bij het transport met afwijkende afmetingen zijn de voorbereidingen van groot belang. Zo moeten er vergunningen geregeld worden, de route moet verkend worden, zonodig moet straatmeubilair verwijderd worden en rijplaten/schotten geplaatst worden, en er moet transportbegeleiding geregeld worden. Ook hierin zijn wij u van dienst. Wij werken samen met gespecialiseerde bedrijven, die voor elke klus een maatwerk oplossing leveren.

 

Ga direct naar:

DSC_1024

Vd Heuvel 20102018 041

DSC_0427

P1010038

20190528_125450

DSC_0248